Uncategorized

Släpp av VM-uppsättningarna 2014 av Colombia

De sista Adidas 2014 World Cup Away Shirts avslöjades nu som en del av Colombia 2014 International Cup bortautrustning.

Adidas valde rött som primärfärg för 2014 World Cup Away Kit, som en gång var ett populärt val bland fans för Colombias bortaskjortor.

 

För en lista över alla VM-tröjor för 2014, se utrustningsguiden.

 

Colombia är borta för VM 2014

 

Det innovativa fotbolls-VM-bortamystemet i Colombia 2014 visas här.

Det nya Colombia tröja 2014 World Cup Away Kit kommer att vara rött (mättat rött) med samma blå färg som hemsystemet, enligt Footy Headlines, som presenterades för tre månader sedan. Colombia Away Shirts stövlar kan vara mörka, medan kläderna är en mörkblå färg.

 

Condivo 14 mallbaserade Colombia 2014 Away Kit visas i den nya bilden. Den har en ljus Adidas-logotyp, två färgade krage och ljusa färger. tidigare under 2014 kommer den helt nya Colombia 2014 Away Jersey att släppas.

 

I november gjordes det uppdaterade Colombia 2014 World Cup Home Kit tillgängligt. Adidas presenterade ytterligare Adidas World Cup Brazil Jerseys veckan efter, men detta är det första kit de har producerat för sommar-OS 2014. 2014 Home Kit för Colombia hedrar nationen genom att inkludera några delar som talar för det.

 

Colombias hushållsutrustning för VM 2014

 

Adidas har släppt en helt ny Colombia 2014 hustopp som kommer att bäras i Brasilien.

 

Den nya Colombia World Cup-tröjans basfärg är ljus, och dess topplinjer och orange Adidas-ränder återspeglar dess dynamiska och snabba takt. Den nya Colombia 2014 Home Jersey har en rödaktig vertikal linje på baksidan, som kommer att ingå i alla Adidas landslagspaket och symboliserar enheten för alla deltagande nationer i VM, förutom den vita kragen och skjortärmarna.

 

Följande tre distinkta komponenter är avgörande för att Colombia ska förmedla en känsla av enhet och förtroende för 2014 World Cup Kit.

 

Det blå bandet på framsidan av setet pryds med Sombrero vueltiao (vänd hatt) som en vanlig symbol.

Andean Condor: De nordamerikanska fåglarna är en symbol för Colombia och har på baksidan av systemet under nacken. Det kommer tillsammans med Hashtag # UnidoSporunpais (Förenade för en nation), som visar landslagets förenande effekt.

 

Den ljusa färgen på skjortärmarna och skjortan representerar fred.

 

Istället för standardpaketmixen kan korten och strumporna i Colombia 2014 Home Kit vara vita med svartblå applikationer och Adidas-ränder. Liksom Spanien, Tyskland och Argentina bryter systemet för den europeiska tillverkaren Adidas, älskare av FIFA, med standardfärgkombinationerna som kommer att orsaka vissa samtal inom en snar framtid.