blog

A piknikünk különféle hűtőszekrények voltak –

A piknikünk különféle hűtőszekrények voltak –

Tehát annyira izgalmas, amikor megtesszük! Úgy döntöttünk, hogy kinyitunk egy palackot, amelyet a férj egyszer vásárolt egy borkóstoláskor, ami nem igazán volt különleges. A #2 túl hamar jött az első mögött – valószínűleg miért ment a palack! Gumbo. Egy csomó grillezett zöldség a CSA-ból (cukkini, tök, padlizsán)

grillmaster + bor-o

tonna CSA okra-

és egy csomó egy csomó Hűtőszekrény maradványok:

bab (amelyet végül nem használtunk) Paradicsom szószagpacho piquillo pepperSadobo peppersplus egy kockázati paradicsom dobozát (nem szabadszerűsítve és hozzáadva a folyadékhoz)

Mártás előtt:

Mesés gumbo , amelyet a FAGE és a reszelt cheddar –

reszeltem, és az oldalán volt egy szelet a férjének corna kenyérének , wh Ich harapásméretű darabokra vágtam. A kukorica nem ad hozzá sokat, de maga a kenyér elképesztő-

(még mindig második pohár bor-8-10 oz volt, azt hiszem? A vacsora végén még egy kis splash volt)

És desszert esetén felosztottunk egy Praline Merci csokoládét. Yum!

Ma este újra sétálni akartunk, de azt hiszem, hogy hangulatos leszünk a kanapén, és inkább a Simpsons -ot nézzük.

Boldog hétvégét 🙂

További hozzászólások Kath -tól:

boldog nyári péntek !! Itt van egy áttekintés a hétről. Az eredmény nagyon vastag és krémes volt! Összekevertem néhány sima joghurttal, banánnal, friss szamócával és Vega kókuszdió -mandulával. Yum !!

this ez! Mondta, hogy a tábornapja során természetes kiránduláson volt, és megkérdezte tőlem, hogy megyek -e vele a pickupnál. Természetesen mondtam, és megbizonyosodtam arról, hogy atlétikai ruhákat viselek, amikor másnap felvettem. De kb. 8 perccel a „túra” után meg kellett fordulnunk, mert a kefe olyan vastag volt, hogy féltem a méregvidéktől és a kígyóktól, és körülbelül 10 szúnyog volt a lábamon !! Láttunk egy csapdát is, és nagyon közel álltunk egy feltehetően kígyóval töltött patakhoz. Rosszul éreztem magam a csirke miatt, de megígértem, hogy hamarosan egy másik családi kirándulásra megyünk.

Itt van a bejáratnál! Télen újra meg kell próbálnunk…

26 hét ezen a héten !! Ez teszi ezt az arany születési hétvé? Senkit sem bolondítanak – az idegenek állandóan kommentálják a babát. Manapság őrülten mozog. Annyira vicces, mennyire kétségbeesetten éreztem magam egy mozgást, csak 6 hete, és most ez a napi normális része (minden órában, tényleg). Nincsenek reggelire), és készítettem egy kis tojás saláta szendvicset savanyúsággal és sült saláta kitûnõvel. Chipekkel tálalva. Ez 2 tojás volt, 1/4 pirospaprika, 2 nagy marék spenót, és több sajtnak, mint egy embernek, valószínűleg egy ülésen kell lennie, mindegyik szuper finom! + szamóca

Blue kötényt eszünk ezen a héten egy olyan hozzászóláshoz, amelyet idén később érkezem. (Próbálok előre dolgozni, hogy ezúttal egy kis szülési szabadságot vegyen be – erről bővebben később.) Ez az étkezés a paprika citrom csirke spárgával és rizzsel. Curry és Rice Batch-et előzetesen főzött, és éppen vacsora előtt befejeződött! Thooooooose suuuuuuummmmerrrrr niiiiiiiiiiiiightsssssss.

Have a great weekend!

More posts from Kath:

Good afternoooooooooon! Szeretettel/utálom folytatni a szerdákat. A normálnál korábban fel kell emelkednem, hogy a reggelit fényképezzem, elfogyasztom és blogoljak, hogy megemésztsék és felzárkózzam a napi számítógépes feladatokat a korai ciklusórám előtt. Kicsit rohanott, de annyira elkényeztetett a karrieremmel, hogy valójában semmi, mint a gyakorlatom/PR -napok rohanása.

De a plusz oldal az, hogy az edzésem 10:00 óráig véget ért, és egész nap nyitva van más projektekhez! Üdítő. Így a szerdák gyakran a legtermékenyebb napjaim.

Az ebéd ma gyilkos volt! Tele kedvenc ételekkel.

A pirított sütőben melegített pizza. Vegye figyelembe a benne rejtett zöldségeket! Az egyetlen módja, hogy manapság sárgarépát tudok enni, egy kis mogyoróvajjal.

és egy mini tál görög joghurt, dióval tetején, hogy a fehérjebolt. Ezek a diófélék Doug diófélék, és annak ellenére, hogy azt mondtam Dougnak, hogy sajnos már nem készítek hivatalos termék -áttekintést a KERF -en, egy diócsomag találta utat a Nagy Harvesthez.

De most, hogy megeszem őket, meg kell osztanom, hogy ők a legjobb tapasztalt dió, ami valaha volt. Egy titkos ragacsos-édes-szádos fűszerben vannak bevonva, és tökéletes ízük van olyan édes ételekhez, mint a joghurt/zabliszt vagy az ízletes ételek, például saláták/rizs.

Remélem, hogy nagyszerű délután lesz! Azt hiszem, megfázom! Biztosan remélem, hogy már átmentem az immunitást, hogy labirintussá tegyem a tejet, mert anyjaként közel kell lennem hozzá.

Csomagoljunk be néhány szuper ételt, hogy segítsenek –

zab és tök felvert banán zabliszt formájában, 1/3 csésze tököt keverve, plusz fahéjban és vaníliában. Az őszi fűszer granola (dió és áfonya) és a Barney Butter (mandula) tetején.

A reggeli után a torkom nem érezte fájdalmat.

labirintus és ma reggel elmentem az orvoshoz. Biztosan aranyos volt!

Itt van, miután később kitöltötte a pelenkát.

Pár megbízást futtattunk, és késő ebédre jöttünk. A hűtőszekrényünk elég csupasz, tehát meg kellett találnom, hogy néhány zöldséget találjak. Bekaptam a tartalék fagyasztott zöld táskámba, hogy elkészítsem azt, ami egyfajta sült bab leves volt.

Csak fagyasztott gallérzöldek, fagyasztott borsó és egy csésze sült bab együtt melegítve. Nagyon jó volt! És teljes „gyorsétterem”. Néhány harapást letöltöttem, de később meg kellett melegítenem.

Ma délután figyeltük a CMAS -t, majd később sétáltunk barátunkkal, Kiptonnal! Egy szép, 3 mérföldes séta egy élénk ütemben a babakocsival. Kiptonnak és nekem nagyon sok a közös!

Előzetes snack: 365 búza gofri, tej és fél banán az alján.

yay apa otthon! – Túlságosan szorosodnak! Szeretem ezeket a hamburgereket!

és egy csónakkáposzta saláta !! egész délután. Superfood finom!

Remélve, hogy holnap egészségesek! Greenway túra helyett, amely megtakarított számunkra a vezetési időt. Ez egy új idősebb zöld út volt a város másik oldalán, amely lapos, de hosszú volt. Végül körülbelül 5,5 mérföldre sétáltunk egy félig piknikkel.

Az út mentén sok-a-bug-okkal találkoztunk, többnyire mókus ‘férgek inchin’ mentén

A piknik különféle hűtőszekrények voltak-

gyümölcsök + zöldségek

BUNS

Tri-cheese

cantaloupe

diana hummus

Élveztem egy kicsit mindent

és a férj!

és citromos kenyér desszerthez. Csak egy kis szelet ebből a halomból –

A lábaim körülbelül 1,5 órás séta után meglehetősen fáradtak voltak. Hazajöttünk, és felemeltük a lábunkat néhány házvadászhoz, és megnéztük az esküvői videónkat !!! A PB2 valóban nagyszerű volt a gabonafélékben. Ez egy szép mogyoróvaj ízét adott neki a háttérben. Most 3 van 3, és azt hiszem, megosztom egyet Kelsey -vel.

A búcsúvacsora miatt a szüleimet divatos vanília édes burgonya + kelkáposzta leves készítettem! Remélhetőleg hamarosan a díjnyertes NVSPK -knek hívják!

Ezúttal még egy kis tejet adtam hozzá, és ez egy túl folyékony volt, de az íze pont volt. Azt hiszem, nagyon tetszett nekik.

Az oldalán volt egy tál GH kenyér – sajtos savanyú és dakota.

Úgy döntöttem, hogy Butta -val savanyú –

Anyám nem tudta befejezni az étkezést valami édes nélkül, ezért kihúztam a kukucskálást, amelyet húsvétra hozott. Imádja a kukucskálást! Én is szeretem őket, de az egyik általában elég 🙂

Apa csokoládét akart, ezért kihúztam azokat, amelyeket tavaly júliusban kaptam a Blogher -ben. Úgy gondolom, hogy ez segít abban, hogy a csokoládét egy fiókban rejtve tartsák a dolgok alatt, így a kibontáshoz való kiszabadítás némi erőfeszítést igényel – következő nem tudom elhinni, hogy ezeket még nem ettem meg! Az ízlés érdekében.

Most, hogy a ház visszatért, Kanz és én Ausztráliát fogjuk figyelni. Nem tudom elhinni, hogy csak szombat este van. Csodálatos 3 napos hétvége volt. Holnap visszatért a munkához a kettős teszt szerdán.

További hozzászólások a KATH -tól:

Ez a csokoládé mogyoró vaj zabgömbök receptje könnyű összevonni 5 perc alatt, olyan összetevőkkel, amelyek valószínűleg már rendelkeznek. Természetesen édes és gluténmentes, szeretni fogja őket egy könnyű snackért! Egy adott nap? Olyan gyakran (például… naponta) sürgetjük a desszerteket, de egy halom szelet süteményt, amely a szélek lecsúsztatása alatt áll, nem egészen az, amit az orvos rendelt. Ugyanebben a feljegyzésben azt hiszem, mindannyian egyetértünk abban, hogy kevésbé ideális, ha a napi javítás után ki kell üríteni a farmerét. Gyakran jobban ízlik, mint a boltokban vásárolt verziók, és olyan sok összetevőt keverhetnek, hogy a kéznél van.

zabfasz magvak vagy chia magspeanut vaj vagy mandula butvanillamini csokoládé chips (könnyebben keverhető!) Természetes édesítőszerek a juharszirupból vagy a mézből

Tényleg bármilyen dióvajat használhat – mandulavaj, vanília aromájú dió vagy mag vagy mag. Vaj, kesudióvaj és még sok más! Tegye gluténmentessé gluténmentes zab használatával, és használjon napraforgóvajat, hogy diómentes legyen. Egy kis kakaópor és sötét csokoládé természetes desszertré változtatja őket! Végül adjunk hozzá egy kis fehérjeport, hogy csak egy kicsit növelje ezt a fehérjét.

csokoládé mogyoró vaj zab golyók receptje

Olyan recept gondolkodásában, amely megmentheti a heves édességemet, miközben valódi ételeket is használ, és egyszerűen kell maradnom (hűnek kell maradnom az én -mhez Élelmiszer-értékek!), Feljöttem néhány zab-y, csokoládé-y, mogyoróvaj-y, banán-y, sütőgömbökkel. Nem túl édesek, nem túl sós, nem túl csokoládé-y (nem úgy, mintha merem volna vitatkozni, ha vannak), és ami a legfontosabb: elégedett voltam.

Mindig hozzáadhat több csokoládé chipset vagy kókuszdiót, mint amennyit a recept igényel, valamint más kiegészítőket (chia magok, dátumok, diódarabok stb.). Ezenkívül ezeknek a golyóknak csak 5-10 percet vesznek igénybe, így helyesen készítheti őket, amikor a sürgető sztrájkol! Ha azonban szerencséd van, hogy megtudja, mikor számíthat a vágyakozásra (ó, tudom, ebéd után, vacsora után, snackként, csak azért, mert…), csak készítsen egy tételt proaktív módon! Szeretem, hogy ez a recept ne kérjen hozzáadott cukrot; Az édesség kizárólag a banánból és a csokoládé chipsből származik. A földimogyoróvajnak fehérje, E -vitamin és egyszeresen telítetlen zsírok (más néven a jó cucc); A kókuszdió C-vitamin- és közepes láncú trigliceridekkel rendelkezik (más néven MCT-k, egy olyan zsírfajta, amelyet a test könnyen metabolizál); és a banán káliumot, C -vitamint és B6 -t biztosít. Úgy hangzik, mint egy jól lekerekített és kiegyensúlyozott snack, számomra! A zabot egy élelmiszer -feldolgozón keresztül is pulzálhatja, ha a textúrát kissé simábbá akarja tenni.

Első lépés: Mash banán

2. lépés: Adjon hozzá összetevőket egy nagy keverő tálhoz, és keverje meg

szuper egyszerű !! Adjunk hozzá zabot, mogyoróvajat, csokoládé chipset, kókuszdió, banánt, sót, vaníliát és keverjük össze. Szeretem eltávolítani az esküvői gyűrűimet, és keverni a kezemmel. Ez a legjobb módja annak, hogy beépítse az összetevőket! De használhat egy spatulát is – csak keverje össze, amíg minden nedves és kombinálódik.

3. lépés: guruljon golyókba

Szeretem a golflabda méretű labdát (két harapás!), De egy kicsit kisebb lehet, és egy harapós méretűvé is teheti őket.

Ha kedveled, akkor ezeket rudakká is készítheti! Egy kis hűtés segít nekik megőrizni alakjukat. Csináld őket egy kis sütőlapba, és téglalapokba vágják.

Nyomtatás

pin

mogyoróvaj zabgolyók

Olyan recept gondolkodásában, amely megmentheti a heves édesszájú, miközben valódi ételeket is használ, és egyszerűen meg kell tartanom (maradnom kell (maradnom kell. Az élelmezési értékeimhez igaz!), Feljöttem néhány zab-y, csokoládé-y, mogyoróvaj-y, banán-y, sütőgömbökkel. Nem túl édesek, nem túl sós, nem túl csokoládé-y (nem úgy, mintha merem volna vitatkozni, ha lennének), és ami a legfontosabb: elégedett voltam és úgy éreztem, hogy a farmeremet teljesen gombos állapotban tartom, miután megeszik! > Előkészítő idő 5 perc

Összes idő 5 perc

Tálalások 12 golyó

szerző Kath Younger

Összetevők

Hengerelt zab 1 ¼ kupatutvaj, sima, ½ cupchocolate chips ½ cupshredded kókuszdiót használtam. édesítetlen, ¼ csésze; Többet használhat, ha egy kiejtettebb kókuszdió -ízesítőt szeretne 1/8 Tspvanilla Extract ½ teáskanál

utasítások

Kombinálja az összes összetevőt, és gördítse le a kezével golyókba vagy barsreFrigerate

További snack -golyó receptek: ///////////////////////H4

kókuszdió o snack golyó -vaj csokoládé zab golyógolyó kókuszdió snack golyógolyó kókuszdió -szarvasgomba 5 összetevő bourbon ballsno sütés süti tészta golyók

Több hozzászólás a Kath -tól:

influenza. Mindig fáj. És nincs olyan módja, hogy soha nem hallotta, hogy azt mondanám, hogy „nem is éreztem magam !!”

De nem volt rossz.

A kedvenc olcsó tök gyertyám 50% -kal volt a CVS -nél, és egy szikrázó szilva lengyel. Az enyém! Szopok a körömlakknál! Nagyon szükségem volt valamire, ami lefedi a fülemet, és nem várt a Bostonba és a Montanába tett utazásainkra. A probléma megoldva!

Találd ki, mit találtam a hűtőszekrényben!? Elfelejtettem.

kellett befejeznie! Szeretem, amikor ez megtörténik 🙂

Szerelmes vagyok ezekbe a teljes ételek márkájába a teljes kiőrlésű tésztahéjak! Broc is volt a kezünkben. Úgy döntöttem, hogy készítek egy Mac N Cheese verzióját.